Upplev mexikansk foodtruck i Uppsala

Mexiko är ett land som är känt världen över för sin goda mat och det med all rätt, men du i Uppsala behöver inte korsa atlanten för att prova på autentisk mexikansk mat då det även finns bra foodtrucks lokalt. Det är en sak att göra egna tacos hemma, som är nog så goda, men när du besöker en ovärdelig foodtruck Uppsala med personal som specialiserar sig på mexikansk mat kan du få äkta vara direkt på hemmaplan.

Massvis av god mexikansk mat

När man pratar om mexikansk mat börjar de flesta av oss nog direkt att tänka på tacos, och självklart är dessa i olika utformningar något som erbjuds på en mexikansk foodtruck. Men faktum är att det finns mycket mer i det mexikanska köket, som även går att få på en foodtruck i Uppsala. Bland annat går det att få sopes – platta bröd gjorda på majs, med fyllning av bönröra, gräddfil och grönsaker – eller tostadas och quesadillas. På en bra foodtruck av denna typ hittar du så klart även efterrätter och olika slag, samt drycker som går väl tillsammans med maten.

En mångsidig foodtruck i Uppsala

Att besöka en foodtruck i Uppsala för att äta lunch är trevligt, men visste du att du kan få ännu mer utav den? Du kan beställa hem mat därifrån – ofta med förbehållningen att ett visst minstaantal portioner ska levereras och att foodtrucken måste bli varse om detta i förväg – och få den levererad till dörren. Du kan också anlita catering från en foodtruck – antingen genom att köra foodtrucken till ditt utomhusevent eller genom att leverera och servera mat till din tillställning eller fest inomhus. Mexikansk mat är något som går hem hos de flesta, och är därför ett utmärkt val när du ska bjuda dina gäster på något gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *