Effektiv laddbox i Göteborg

Med en effektiv laddbox i Göteborg har du möjligheten att utnyttja hela laddkapaciteten av fordonet. Detta medför att du kan åka längre sträckor med fordonet samt att du inte behöver ladda fordonet stup i kvarten. En laddbox i Göteborg medför säkerhetsaspekter som du inte får genom att exempelvis ladda fordonet från ett vägguttag. Detta genom att den stänger av sig själv när batteriet är fulladdat. Dessutom kommunicerar den om eventuella fel skulle uppstå som kan åtgärdas därefter. Faktum är att ladda ditt elfordon via ett vägguttag medför en brandrisk. Detta eftersom vägguttaget inte är lämpat för de krafter som en laddning av ett elfordon innebär.

Fördelar laddbox i Göteborg

Utöver att en laddbox i Göteborg medför en brandsäkerhet så tillkommer det en hel del andra fördelar. Genom en Ledande Laddbox Göteborg så blir din laddning av fordonet mer effektivt, alltså laddas batteriet mycket snabbare och du slipper långa väntetider. Dessutom är det smidigt att använda sig av en laddbox då du slipper ta fram din egna laddkabel varje gång. Den egna laddkabeln kommer väl till användning när du är ute på vift exempelvis vid en eventuell tankning på någon laddstation på resande fot. En installation av en laddbox är billigt och en god investering som ökar smidigheten samt säkerheter med laddningen av ditt elfordon.

Grön teknik avdrag

Går du i tankarna om att anlita ett företag i Göteborg för en installation av en laddbox? Då kan du använda dig av Grön Teknik avdraget. Med Grön Teknik avdraget kan du få upp till 50% avdrag på arbetskostnaden och materialet vid en installation av en laddbox i Göteborg. Avdragsbeloppet får högst uppgå till 50 000kr per person/ per år. För att kunna utnyttja hela beloppet krävs det att du har betalat in tillräckligt med skatt året innan. Är du osäker på hur mycket du kan utnyttja så kan du få svar på det genom att kontakta skatteverket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *