Framtidens BRF Göteborg – med laddstation

Er BRF i Göteborg kan bli en förebild och inspirationskälla genom att skaffa en laddstation. Varför vänta med att ställa om tills det är nödvändigt och bensindrivna bilar förbjuds? Redan idag kan ni ta steg rakt in i framtiden genom att göra det lättare för era boende att välja fossilfria alternativ.

Med klimatet i centrum

Visst är de boende i en BRF det allra viktigaste, men det finns alltid också andra saker att ta ställning till. Vem vill ni till exempel vara när det kommer till att ställa om till klimatsmarta alternativ utan fossila bränslen? Det går inte längre att blunda för växthuseffekten och dess negativa konsekvenser. Men det går att välja vem man vill vara i utvecklingen. Genom att hänga med och skaffa de senaste lösningarna kan ni bli en förebild för andra föreningar. Det gör att ni kan få fler BRF att göra liknande val och att utsläppen på det sättet kan minska ännu mer genom de effekter era val får. Ni kan också få uppmärksamhet och dra till er människor som tilltalas av klimatvänliga alternativ. På det sättet kan ni bli en attraktiv BRF med Ledande Laddstation BRF Göteborg, där människor gärna vill bo.

Varför behöver BRF Göteborg laddstation?

För att det ska bli hanterbart att byta från en bensindriven bil till en elbil är möjligheterna till laddning viktiga. Är det osäkert när, var och hur länge det går att ladda bilen kommer människor bli tveksamma till att välja en elbil. Hur ska de kunna lita på att den är laddad när de behöver det om de inte vet var de kan ladda? Genom att er BRF i Göteborg skaffar en laddstation kan ni komma bort från det här problemet. Att ha tillgång till en laddstation innebär att det kan vara minst lika smidigt med en elbil som en bensindriven. De som bor i er BRF i Göteborg kan därför lättare välja bort fossila bränslen om det finns en laddstation. Det kommer upplevas positivt och vara bra både för föreningen och för klimatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *